Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че победителите вече мислят

...
Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че победителите вече мислят
Коментари Харесай

Защо Ал Пачино се държа странно на Оскарите

Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че спечелилите към този момент мислят за идващите си функции и прокети, с цел да си осигурят отново опцията да завоюват статуетка.
 Vanity Fair празненство след Оскари 2024 - ето с какви тоалети блеснаха някои от звездите
Голи, по-голи, най-голи - празненството на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

На церемонията се случиха много неща, за които да се приказва, като голият Джон Сина сигурно е едно от тях. Друг забавен и даже леко чудноват миг бе появяването на Ал Пачино на сцената.

Актьорът имаше задачата да разгласи огромния победител в една от най-важните и забавни категории - за най-хубав филм. Обичайно Пачино трябваше да прочете имената на всички номинирани филми, само че изненада всички в залата, пропускайки тази част и обявявайки непосредствено спечелилия - " Опенхаймер ".
 Снимка 656978

Действията на 83-годишния Ал Пачино всяха ужас освен измежду присъстващите на, само че и измежду хората, гледали я по малкия екран. Ето за какво артистът реши да обясни постъпката си.

В публично послание той твърди, че не е прочел имената на номинираните филми, а непосредствено спечелилия, тъй като такава е била волята на продуцентите на церемонията, написа The Hollywood Reporter.
 Джон Сина на Оскари 2024 - в действителност ли артистът излезе на сцената чисто гол
Беше ли в действителност Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

Ал Пачино се е съобразил с настояването им, само че твърди, че е наясно, че тези му дейности може да са засегнали накои от номинираните. Ето за какво артистът се е почувствал задължен да даде това изказване и обясни обстановката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР