Оскъдна е все още информацията, която към момента се знае

...
Оскъдна е все още информацията, която към момента се знае
Коментари Харесай

След обвиненията за заплахи: Какво се знае за Червения пират в родния му Сливен (ВИДЕО)

Оскъдна е към момента информацията, която все още се знае за арестувания в София  Илко Захариев , който стана прочут с прозвището Червения корсар. Според управляващите мъжът изпращал  заплашителни имейли към магистрати, кметове и публични персони . В столицата Захариев водил  бездомнически  начин на  живот . Установено е, че бил създател на  бомбени заплахи  към учебни заведения, молове и Агенция „ Митници ”.

Червения корсар е родом от  Сливен . Негови съседи, които той също е заплашвал, споделиха пред  NOVA , че бил диагностициран с  раздвояване на личността.

Родителите  му са  разведени . В  блока , в който е израснал мъжът, е имало  общо събрание  поради  проблеми с него.

Венета е преподавател и познава Илко от дълго време, тъй като в Сливен живеят врата до врата. Преподавала му е по химия. Казва, че  от доста години той имал психологични проблеми , само че била сюрпризирана от новините.

„ Той  приключи с отличен триумф гимназията.  Интелигентен е и даже кандидатства за проектант, само че не го одобриха ”, спомня си дамата.

Венета описа, че на вратата на жилището, в който живеел Червения корсар, бил  залепил бележки с подписа си, с които заплашвал съседите, че, в случай че тропат, ще стреля.

Събранието на блока било точно поради тях. Направили и подписка и я внесли в полицията.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР