Осиновителите на 4-годишно момче са обвинени в убийство, след като

...
Осиновителите на 4-годишно момче са обвинени в убийство, след като
Коментари Харесай

„Починало е от глад и бой“: Екзорсисти убиха 4-годишното си дете

Осиновителите на 4-годишно момче са упрекнати в ликвидиране, откакто то умря от пострадвания, породени от принуждение, оповестиха управляващите в Северна Каролина,цитирани от " Inside edition ".

Двойка отСеверна Каролинабеше упрекната в ликвидиране, откакто техният 4-годишен осиновен наследник умря от малтретиране, в това число екзорсизъм и отвод от храна, съгласно управляващите.

Джоди Ан Уилсън и Джоузеф Уилсън бяха задържани по-рано този месец и бяха упрекнати тази седмица па обвинявания вубийство, настояват от офиса на секретаря на наказателния съд на окръг Съри.И двамата са арестувани без гаранция.

Парамедиците бяха извикани на 5 януари, откакто Джоузеф Уилсън заяви, че момчето е получило пристъп.Детето е било превозено в локална болница, където е умряло четири дни по-късно от пострадвания, породени от принуждение, оповестиха от шерифската работа.

„ Разследването разкри, че Скайлър Уилсън е умрял от пострадвания, свързани снасилието, понесено от родителите му, и гибелта му се проверява като ликвидиране “, сподели шерифът на окръг Съри Стив Хиат в изказване по-рано този месец.

Никой от родителите не е подал молба и не е наел юрист, споделиха от канцеларията.

Първото им явяване в съда е планувано за 6 март.

Твърди се, че следователите са намерили фотография от мобилен телефон на момчето, " увито " в чаршаф и залепено с тиксо за пода, съгласно клетвена декларация за арест, оповестиха локални медии.

„ Това е трагично събитие, което докара до гибелта на едно почтено дете прекомерно рано. Моля, споменете другите братя и сестри, забъркани в тази обстановка, както и следователите, които работиха неуморно по този случай в мислите и молитвите си “,каза шерифът в изказването си.

Други деца под попечителството на родителите са настанени в службите за деца.

Твърди се, че някогашна приемна майка на момчето и неговия брат е споделила на следователите, че Джоди Уилсън й е разказала, че децата са били подлагани на екзорсизъм, отказвана им е храна и са били компактно увивани в одеяла за „ повиване “, съгласно клетвените заявления на заповедта за обиск.

Повиването е процедура, която от време на време се употребява при бебета, с цел да им внуши сигурност и да пресъздаде чувството, че са в утробата, съгласно специалисти по грижи за децата.

Подробности за хипотетичните екзорсизми не са включени в заповедта за обиск, оповестиха локални медии.

Бившата приемна майка сподели, че се е свързала със чиновници на службите за деца с терзанията си, се споделя в заповедите, осведомят локални медии.В изказването си шериф Хиат изясни, че неговият отдел се е свързал от Министерството на обществените услуги на 6 януари, откакто научил, че Скайлър е била призната в болница.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР