Осиновени български деца в Къща на ужасите в Мисури. Двете

...
Осиновени български деца в Къща на ужасите в Мисури. Двете
Коментари Харесай

Български деца са били малтретирани в Къща на ужасите в САЩ

Осиновени български деца в „ Къща на ужасите ” в Мисури. Двете близначки са живели при невъзможни условия, заяви изданието BG Voice. Те били осиновени преди 7 години от двойка в градчето Съмървил, щата Мисури.
56-годишният мъж и 40-годишната жена били задържани на 8 юли за тормоз над децата им. Властите разкрили в дома им 10 деца – 8 техни и две осиновени близначки от България.
Последвалият медицински обзор, извършен в близкия центъра за поддръжка на деца, посочил, че 14-годишната българска госпожица имала паразити, а сестра ѝ раздут стомах заради недохранване. Пред Нова телевизия тематиката разяснява генералният консул на България в Чикаго Иван Анчев. „ Това е един извънредно противен случай, който хвърля сянка върху доста други позитивни случаи на осиновяване на български деца в Съединени американски щати ”, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” Анчев. „ Още в границите на работния ден се свързахме с способените управляващи, в тази ситуация с шерифския офис в окръг Шенън на щата Мисури. Разговаряхме персонално с шериф Дарън Браули. Той ни осведоми в детайли за обстановката ”, сподели още той.
Анчев уточни, че децата са на несъмнено място. „ Те се намират на към 1 час път от Съмървил, щата Мисури, в помещение, което е под полицейска протекция. Прегледани са незабавно от доктор, който не е открил следи от полово принуждение, някакви други пострадвания или някакви други съществени здравословни проблеми. Според шериф Браули децата сега са в положително положение и за тях се поставят грижи ”, акцентира още Иван Анчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР