Осиновена жена намери рождената си майка след търсене във „Фейсбук“.

...
Осиновена жена намери рождената си майка след търсене във „Фейсбук“.
Коментари Харесай

Чудо! След 36 години дъщеря откри майка си Дафинка във „Фейсбук“

Осиновена жена откри рождената си майка след търсене във „ Facebook “. Двете са се разкрили след близо 36 години търсене по всевъзможни способи и пътища.

Най-накрая с помощта на интернет и взаимопомощта на онлайн съидейници дамите се срещат. Хората са обединени във „ Facebook “ групата „ Къде си? “, която наброява 15 000 членове и последователно става шлагер в мрежата. При последния случай младата жена съумява относително бързо да открие рождената си майка. Съобщението доближава до родителката ѝ, която ѝ е дала живот през 1981 година едвам след няколко дни.

Оказва се, че старата Дафинка също търси дадената си на времето щерка. Чрез помощ от други членове на групата скоро получава данни за своето изгубено момиче, което търси единствено години откакто е била принудена да остави в дом „ Майка и дете “. Младата жена пък е споделила във „ Facebook “ насладата си.

„ Днес е най-щастливият ми ден, открих и се срещнах с биологичната ми майка. Тя доста се зарадва и ми сподели, че ме е търсила цялостен живот. Казала е на децата си за мен преди година и те са приели всичко това с схващане. Биологичната ми майка ми сподели и кой е биологичният ми татко и къде мога да го открия. “

След това щастливката оповестява, че ще резервира участието си в групата, с цел да оказва помощ на останалите търсещи. А те са разграничени по интервали от годините на раждане. Последните търсения са в секция родени 1950-1960 година

„ Здравейте на всички! Успях и отворих осиновителното си дело. Преди две години то също беше отворено, само че видях в този момент всички документи с очите си! Наистина е записано, че съм подхвърлено, изоставено дете “, написа жена, родена през 1956 година, която също обезверено търси родната си майка.

Съпруга на осиновен мъж пък търси родната му майка също със известие и фотография в групата. Сред търсените са двойки разграничени близнаци, другари от детинство, от казармата или срещнали и влюбили се в някоя от дълго време отминала лятна отмора на родното Черноморие. Някои просто желаят да знаят повече за родителите и роднините си, други пък се нуждаят от лекуване, защото имат наследствени болести. Не липсват и тежко заболели, нуждаещи се от трансплантация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР