Осигурява комфорт при писане на бюрото в дома или офисаКомпактното

...
Осигурява комфорт при писане на бюрото в дома или офисаКомпактното
Коментари Харесай

Logitech Wave Keys - удобна и отзивчива клавиатура

Осигурява комфорт при писане на бюрото в дома или офиса

Компактното оформление на Wave Keys пасва на работното пространство
(снимка: Logitech)

Новата безжична клавиатура Logitech Wave Keys дава отговор на нарасналата потребност от улеснение и добра кондиция на работното място. Моделът предлага специфичен вълнообразен дизайн и плътно оформление, с което писането е по-удобно. 

Тъй като хората от всички възрасти прекарват от ден на ден време пред компютрите си, ергономичните им потребности през идващите седем години ще нарастват с 4,6% годишно, съгласно неотдавна оповестен пазарен отчет от RationalStat.

„ В основата на Wave Keys е физическото богатство и комфорта на работното пространство. Клавиатурата реализира задачата си с помощта на своя научно-обусловен дизайн с щемпел на утвърждение от водещи ергономисти ”, споделя за новия артикул Арт О’Гним, общоприет управител на Core Personal Workspace отдела в Logitech. 

Уникалната вълнообразна форма на Wave Keys слага ръцете, китките и предмишниците в естествена позиция за писане, а интегрираната омекотена поставка обезпечава повече опора за китките през целия ден. Компактното ѝ оформление пасва на работното пространство, без значение дали вкъщи или в офиса. 

Уникалната вълнообразна форма на Wave Keys слага ръцете, китките и предмишниците в естествена позиция за писане (снимка: Logitech)

Wave Keys е сертифицирана като въглеродно неутрална, както останалите артикули на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други следени източници. Пластмасовите елементи на Wave Keys в цвят графит включват 61% сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса.

Клавиатурата Wave Keys е съвместима с няколко операционни системи и се свързва с до 3 устройства едновременно, като Mac, PC и iPad, посредством Bluetooth или включения правоприемник Logi BOLT за усъвършенствана сигурност, с елементарно превключване сред тях с натискане на един бутон. 

Потребителите могат да персонализират преживяването си с приложението Logi Options+ и да настроят бързи команди за повече успеваемост и продуктивност, като да вземем за пример „ Не безпокойте ”, с цел да останат съсредоточени в работата си. Могат да основават и интелигентни дейности, които икономисват време. 

Wave Keys е ново допълнение към серията ERGO на Logitech, която включва още отвесната ергономична мишка LIFT и други артикули за комфорт на работното място и по-висока работливост. Клавиатурата е деликатно направена, минала е няколко стадия на потребителски проби, в това число в лабораторията Ergo Lab на Logitech, и има щемпел за утвърждение от US Ergonomics.

Wave Keys е най-новото допълнение към серията ERGO на Logitech, дружно с отвесната ергономична мишка LIFT (снимка: Logitech)

Wave Keys ще се предлага в цвят графит от 13 октомври 2023 година на www.logitech.com и при други търговци на дребно в България на целесъобразна цена от 159,99 лева с Данък добавена стойност. 
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР