Осигурява дезинфекция и стерилизиране, а освен това може да ароматизира

...
Осигурява дезинфекция и стерилизиране, а освен това може да ароматизира
Коментари Харесай

Срещу Covid-19: Портативен стерилизатор за всякакви джаджи

Осигурява стерилизация и стерилизиране, а също така може да ароматизира устройствата и поддържа безжично зареждане на смарт телефони

Портативният мултифункционален стерилизатор дезинфектира смарт телефони и други предмети

В изискванията на коронавирусна пандемия всеки се чуди по какъв начин да дезинфектира другите предмети и устройства, с които борави всекидневно, в това число смарт телефони, банкови карти, ключове, бижута или часовници… За благополучие на пазара се оферират уреди, които могат да оказват помощ в обезопасяването на джаджите.

Едно такова устройство е портативният мултифункционален стерилизатор – Portable Multifunction Sterilizer Box, който се предлага в световния онлайн магазин GeekBuying наред с разнообразни други защитни средства като маски, ръкавици, дрехи, спрейове и гелове. Тази практична кутия за стерилизация коства сега $41,99.

Както споменахме, става въпрос за мултифункционално 3-в-1 устройство – за дезинфекция, стерилизация и ароматерапия. Но освен това – кутията предлага опция и за бързо безжично зареждане на мобилен телефон по Qi стандарта, с който са съвместими по-новите iPhone модели, модерните смарт телефони на Samsung и доста други устройства.

Освен че дезинфектира, тази кутия ароматизира и зарежда безжично

Тази практична кутия поддържа два режима на дезинфектиране – 18 минути и 30 минути. При първия от тях може да убие 99,99% стафилококи, E. coli и салмонела, а във втория е кадърен да се оправи също с кандида албиканс и други вируси и бактерии, твърди производителят. За да предотврати пострадването на очите от ултвариолетовата светлина, уредът автоматизирано изключва UV лампата при отваряне на капака над 30 градуса.

Портативният стерилизатор има необятно приложение. Освен смарт телефони, той може изцяло да дезинфекцира очила, маски, слушалки, бижута, принадлежности за грим, часовници, ключове, кредитни карти и други, като убива 99,99% от бактериите по повърхността на предметите.

Работата с уреда е лесна – при еднократно натискане на бутона, вграденият зумер издава звуков сигнал, светва зелен знак и UV-светлината стартира да дезинфектира в продължение на 18 минути. При двукратно натискане на бутона, зумерът идава звуков сигнал два пъти, светва синият знак и се задейства UV дезинфектирането за 30 минути.

Стерилизаторът поддържа два режима на работа – 18 минути и 3- минути

Преди да стартира дезинфекцията, може да поставите 2 капки парфюм в отвора за ароматерапия, с помощта на което вашето устройство ще мирише хубаво след процедурата.

Можете да купите кутията тук: Portable Multifunction Sterilizer Box – на цена от $41,99. Доставката на устройството е безвъзмездна.

Освен този апарат в специфичния раздел на Geekbuying за защитни средства против ковид са оповестени предложения за доста други артикули. Секцията Coronavirus Prevention Supplies съдържа маски, ръкавици, термометри, дезинфектанти, защитни дрехи и други средства за предварителна защита на заразяването.

Онлайн магазинът е оповестил отстъпки, според от цената на поръчаните артикули:

Ето някои атрактивни оферти:

Медицинските маски са измежду най-търсените защитни средства против болестите

50 броя медицински маски за еднократна приложимост – Xiaolai 3 ply Medical Disposable Mask се оферират на цена от $84,99 с безвъзмездна доставка от склад в Германия. Имат трислойна конструкция с първокачествен текстил, като междинният пласт е направен от антибактериален материал с обезпаразитяващо и дезодориращо деяние. Обявената успеваемост на пречистване е над 95%.

Маските са меки и комфортни, не нервират кожата

50 броя медицински маски за еднократна приложимост – Baozhi 3 ply Medical Disposable Mask с аналогични индикатори костват $78,99, също с доставка от Германия. Те са меки, комфортни и не нервират кожата.

Респираторните маски обезпечават по-добра отбрана и могат да се употребяват неведнъж

10 броя респираторни маски за лице – FFP2 N95 KN95 Respirator Face Mask, с четирислоен филтър и клапа за издишване, които защищават от фини прахови частици и други нездравословни частици и газове при разнообразни рискови действия. Декларирането пречистване на частици е 97%. Цената на пакета от 10 маски е $79,99 с безвъзмездна доставка от Германия.

Дезинфектантите със 75% алкохол отстраняват дейно болестите от ръцете

Спрей-гел на алкохолна основа – GOTDYA 300ml Wash Free Hand Alcohol Spray Gel е предопределен за дезинфектиране на ръце, съдържа 75% алкохол и дейно убива микроби, гъбички, коки и вируси. Цената на продукта е $11,99 с безвъзмездна доставка до България.

Дозаторът с инфрачервен датчик може да употребява всевъзможни течности за измиване

Автоматичен дозатор за сапун – 250ML Automatic Soap Dispenser, който може да употребява всички типове течност, емулсии, шампоани, душ гелове, почистващ препарати, сапун и други Перфектен е за бани и кухни в дома, офиса, учебното заведение, болничното заведение, хотела и ресторанта, като предотвратя разпространяването на микроби. Цената на дозатора е $14,99 с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР