Осиек изживя истински шок в София, но хърватите се надяват,

...
Осиек изживя истински шок в София, но хърватите се надяват,
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да внимава: Осиек е безмилостен домакин

Осиек изживя същински потрес в София, само че хърватите се надяват, че ще продължат наклонността на мощни домашен мачове. Медиите в балканската страна също се уповават на респектиращата статистика към този момент трети сезон. Тази смяна съответствува с идването на новите маджарски притежатели в Осиек, които трансформират отбора от средняк в единствен действителен съперник на Динамо Загреб.

През този сезон хърватите имат единствено три мача вкъщи за състезание и в Лигата на конференциите. Те не позволяват гол в нито една от срещите с Шибеник (3:0), Погон (1:0) и Славен (0:0), осведоми „ Мач Телеграф “.

Ако върнем лентата обратно към предишния сезон, Осиек е изиграл 20 дуела на своя земя, в които е записал 13 победи, 4 равенства и единствено 3 загуби. На всичко от горната страна хърватският отбор има серия от седем следващи победи без позволен гол, като в тази поредност влизат дуели с Динамо Загреб, Риека и Хайдук. Притеснението за „ алените “ би трябвало да се ускори и от обстоятелството, че 10 от 13-те победи са кръстосани със сухи мрежи.

В първия цялостен сезон на новите притежатели – 2019/20, Осиек има 14 победи, 4 равенства и едвам едно проваляне.

Калкулацията за трите сезона (два цялостни плюс настоящия) демонстрира, че за 42 домашен дуела тимът има цели 29 победи, което прави 69% от всички срещи. Загубите за този интервал са едвам четири.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР