Още във втория си мач за ВК Нефтохимик 2010 спечели

...
Още във втория си мач за ВК Нефтохимик 2010 спечели
Коментари Харесай

Бранимир Грозданов: Аз и отборът все още навлизаме в ритъм

Още във втория си мач за ВК Нефтохимик 2010 завоюва наградата за MVP на мача от 6-ия кръг на шампионата, в бургаската зала „ Младост “.

„ Не мога да не съм благополучен от успеха, благодаря и за самостоятелната премия. Благодаря и на почитателите на Нефтохимик – почувствах благосклонността им, ще се постарая да оправдая и за в бъдеще упованията им. Най-важни са успехите – когато дойдат те, идва и настроението и у нас, и по трибуните. Трябва обаче да отбележа, че и аз, и тимът към момента навлизаме в нужния темп. Познавам тялото си и би трябвало да призная, че физически сега не съм в оптимална форма. Но се надявам скоро да вляза, тъй като няма време, а и отборът има потребност от мен “, сподели 29-годишният посрещач за формалния клубен уебсайт.

Бранко призна, че би трябвало да мине през интервал на адаптация след престоя в ОАЕ. Затова пък надали има човек в Нефтохимик, който да познава по-добре от него противника ни на 1/16-финалите за Купата на Европейската конфедерация (CEV) – турският Аркас (Измир), в чийто състав е една от звездите на европейския волейбол, немският диагонал Георг Грозер.

„ В последните две години, по време на престоя ми в Турция, съм играл няколко пъти против тях. Мога да кажа, че са доста класен тим, огромно име. Винаги са в Топ 5 на шампионата на Турция. Но пък ние би трябвало да се забавляваме, чисто волейболно, и оттова нататък – каквото сабя покаже “, заключава Грозданов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР