Още в средата на 2020 г., когато не знаехме по

...
Още в средата на 2020 г., когато не знаехме по
Коментари Харесай

Уил Смит се завръща... като роб

Още в средата на 2020 година, когато не знаехме по какъв метод ще се развие пандемията, стана ясно, че Уил Смит и Антоан Фукуа ще се захванат с филм на име Emancipation .
 Emancipation, Уил Смит, Антоан Фукуа и филмът за избягал плебей, който ще снимат
Уил Смит ще бъде избягал плебей, борещ се за живота си

Emancipation ще повдигне доста въпроси

Тогава за него не знаехме кой знае какъв брой доста. Единствено, че ще бъде продукция на Apple TV+ и ще се концентрира върху историята на един плебей, който се бори за свободата си.  

Покрай разигралата с драма с шамара, който Смит зашлеви на Крис Рок на Оскарите, си мислехме, че филмът може да пострада, само че за благополучие това не се е случило. Защото Apple TV+ пуснаха първи тийзър на Emancipation и оповестиха премиерната дата.

Тийзърът прави тъкмо това, което се чака от него - кара ни да сме още по-нетърпеливи да забележим кино лентата. Не ни разкрива кой знае какъв брой доста от историята и сюжета, само че пък виждаме някои в действителност впечатляващи фрагменти. Разбираме, че действието се развива по времето на Гражданската война в Съединени американски щати, когато Ейбрахам Линкълн прокарва Прокламацията за равноправност, съгласно която към този момент не би трябвало да има плебеи.

Но времената са такива, че страхът и насилието господстват. Това обаче не може да спре Питър (Смит), който е чул за еманципацията и взема решение да рискува живота си, с цел да се причисли към армията на Линкълн, с цел да стане свободен човек.

Но това въобще няма да е елементарно пътешестване, което в последна сметка може и да коства живота му. Emancipation е основан на същинска история, а самият Уил Смит споделя, че това е най-трудният филм, върху който е работил. Така че упованията са високи...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР