Още в понеделник с колегите от българската делегация ще се

...
Още в понеделник с колегите от българската делегация ще се
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Информирали сме Манфред Вебер и Антонио Лопес за задържането на Борисов

Още в понеделник с сътрудниците от българската делегация ще се съберем, с цел да обсъдим какво можем да създадем. Със сигурност ще потърсим реакция от всички сътрудници. Вече са осведомени и Манфред Вебер, и Антонио Лопес. Сигурен съм, че сътрудниците са се свързали с ръководителя на Екологичен потенциал. Информацията за това, което се случва в България, към този момент е в международния продан. Сигурен съм, че реакции ще има напълно скоро, още при започване на идната седмица. Това сподели евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Той счете, че зад акцията в Банкя стоят сегашните ръководещи, съдейки по реакцията на премиера Кирил Петков.

„ Да чуем тъкмо от него, че няма никой над закона е цинично, да не кажем безочливо, откакто той самият бе наказан от Конституционния съд за това, че е погазил Конституцията на България “, добави Новаков.

Той изясни, че няма информация кои членове на ГЕРБ са задържани. По думите на Новаков не може да бъде изработен паралел сред дейностите в Банкя и тези в Румъния.

„ Не мога да направя паралели, с изключение на с страни от Третия свят, Близкия изток – там, където не можеш да се оправиш с опозицията, просто викаш полицията и ги затваряш. Това е, което се случи. Реакцията е мигновена, спонтанна и непринудена. Колеги от цяла България сега се придвижват към София, с цел да изразят мнението си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР