Още в първите дни на Игри на волята, което се

...
Още в първите дни на Игри на волята, което се
Коментари Харесай

Цецо от Игри на волята влюбен до уши в участничка от Амазонките

Още в първите дни на " Игри на волята ", което се снима през лятото, Цветелин е луднал по една от дамите от племето на " Амазонките ". 3а това издаде и един от водачите на " Гладиаторите " Пеньо Гатевски, или просто Гатьо. В епизода излъчен преди няколко дни, персоналният охранител призна, че човек от племето му е вдлъбнат по една от дамите. 

" Цецо е метнал око на една от " Амазонките ". Няма да издавам обаче повече ", сподели с мигане към камерата Гатьо. Избраницата на " гладиатора " е красивата и млада Цвети.

Тя е на 22 години. Цвети е международен първенец за 2021 година по калистеника. Мацката е самоука и е единствената жена в света, която може да извършва силови детайли за мъже Двамата ce xapecaлu още на кастингите на формата. 

И Цецо, и Цвети, имат тежка орис - губят родител. Майката на Станева почива, когато е едвам на 6 година 25-годишният бизнесмен Цветелин пък е изгубил татко си - нещо, което прекатурва живота му. 

" Игри на волята " се слави като предаването, в което редица срещат огромната обич. Въпреки че шоуто не е вид " Ерrенът ", не са двама или трима, които намират сродната си душа край арената. Миналата година най-хубавата ни фигуристка Александра Фейгин откри любовта тъкмо в предаването. Докато течаха фотосите, спортистката се залюби с плувеца Георги. Двамата още са дружно, а връзката им непрекъснато се задълбочава, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР