„Още в първата седмица ни предстои усилена работа. Според мен

...
„Още в първата седмица ни предстои усилена работа. Според мен
Коментари Харесай

Камелия Нейкова при президента: Тази ЦИК трябва да започне с летящ старт /на живо/

„ Още в първата седмица ни следва усилена работа. Според мен новите промени в Изборния кодекс са огромно предизвикателство. Аз съм последовател на машинното гласоподаване, улеснява работата на изборния развой. Има доста неточности в хартиения протокол. Много ще бъде значим въпросът с логистиката на машините, изключително отвън страната. Трябва да прилагаме Изборния кодекс подобен, какъвто е “, добави тя.

Нейкова не пропусна да благодари за доверието, което й е гласувано и на Политическа партия „ ИТН “, че е издигнала кандидатурата й.

„ Изборите са стожер на демокрацията и от тях зависи да имаме законна институция “, сподели от своя страна президентът Румен Радев.

„ Изключително значим е съставът на ЦИК. Изключително значимо е доверието на жителите, където и да се намират по света, да имат доверие в тази институция. Важен детайл е публичността и тя стартира с днешното чуване “, добави президентът.

„ Вие можете ли преди да е публикуван указът да подготвите избори на 4 юли? Следващата седмица ще разпусна Народното събрание, ще назнача служебно държавно управление и вашата работа ще стартира като нова Централна изборна комисия “, разкри той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР