Още в неделя Григор Димитров открива участието си на Мастърса

...
Още в неделя Григор Димитров открива участието си на Мастърса
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров – Николоз Басилашвили


Още в неделя Григор Димитров открива присъединяване си на Мастърса в Монте Карло. Негов противник в първия кръг е поставеният под №15 в схемата Николоз Басилашвили.

Грузинецът е 20-и в международната класация сега като от началото на годината има единствено 3 победи на равнище АТР като и трите бяха реализирани на шампионата в Доха, където доближи до финала.

Димитров има положителни мемоари от участията си в Княжеството през годините като през 2018-а доближи до полуфинал, а през 2013-а и 2015-а отпадна на четвъртфинал. За някогашния №3 в свето това ще е девето присъединяване на „ домашния “ му шампионат, до момента в който Басилашвили ще опита да доближи до първи триумф в Монте Карло при четвъртото си присъединяване.

До момента двамата имат един мач между тях, който носи и прекрасен спомен за Григор. Той надви с 6-1, 6-3 на полуфиналите на Sofia Open през 2017-а, когато българинът победи в „ Арена Армеец “.

Двубоят им в неделния следобяд е трети на корт „ Рение III “ и ще го проследим с мнения онлайн. Max Sport 1 ще излъчва срещата.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР