Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите

...
Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2019 г. - Риби

Още при започване на Новата година рискувате да се преуморите поради преследването на служебни задания. Бъдете деликатни с финансовите инициативи, защото рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в остатък, само че тук индивидът до вас ще ви помогне със своята поддръжка. Не забравяйте за роднините си, изключително тези които имат потребност от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си.
Февруари e месец за смяна на интериора и изработката на опреснителен ремонт. Самостоятелните представители на знака може да си подарят малко пътешестване. Някои от тях ще се впуснат в бурна сантиментална спекулация. Пазете здравето си и при първа опция реагирайте в точния момент в случай че не се почувствате добре.
През март ще ви се наложи да положите повече старания, свързани с работата и подобряването на финансовото ви състояние. В персонален проект всичко ще е наред и оттова ще идва вашето ентусиазъм.
Април е време, което да посветите напълно на себе си - пътешестване, разтривки, спа процедури - каквото ви душа желае, само че най-много си осигурете успокоение. Ако сте занемарили заниманието си върнете се към него. Сега повече от всичко ще имате потребност от духовна храна.
Май е прелестен месец за обмисляне на къса отмора преди лятото. Това е интервал, подобаващ за пътешествия и по тази причина да се заемете с реализирането на скритите ви гении. Ако имате някакви бизнес-идеи в този момент е времето да извършите първите стъпки към реализираното им и да се покажете на света. Познанства с нови хора ще ви бъдат от изгода.
Юни е време, което да посветите на връзките ви с членовете на фамилията и решаването на битовите въпроси. Няма да имате проблеми с бюджета, тъй че може да се разчита и на някои ремонтни действия или на изключителна отмора. През този месец избягвайте скупчвания на доста хора на едно място и се пазете от изтощеност.
През юли ви следва да покорите вашите върхове в кариерата. Очаквайте увеличение на приходите и удобно развиване на бизнес концепциите. Ще имате опция да се запознаете с авторитетни хора. Семейните представители на знака може да имат някои различие с колегата си.
През август , до момента в който останалите почиват, запретнете ръкави и не оставяйте на назад във времето служебните си задания. Тогава ще имате опция да постигнете двойно повече от нормално. Няма да имате проблеми, свързани с парите. В края на интервала ще бъдете търсени за консултант.
Септември ще бъде изпълнен с любовни завършения. Бъдете деликатни, изключително в случай че всичко наподобява прекомерно идеално. Не си затваряйте очите за минусите на колегата. На един по-късен стадий те може да се окажат неприемливи за вас.
През октомври са вероятни някои компликации разочарования в работата. Ако е допустимо останете да работите от вкъщи и общувайте повече със фамилията и приятелите. В средата на месеца креативните представители на знака ще имат своите триумфи, които може да им донесат спомагателни приходи.
Ноември е време за пътешестване тогава може да си позволите екскурзия в чужбина. Направете я напълно по ваш усет. Средата на месеца може да получите забавни оферти от ваши съидейници и положителни съперници. Няма да имате финансови проблеми. Очаквайте спомагателни приходи.
През декември ще ви е мъчно да балансирате сред персоналния живот и работата. Прекаленото бързане ще докара до стрес и ще ви изтощи физически и душевен. Още в средата на месеца планирайте отмора, с цел да възстановите силите си. В края на годината ви чакат приятни изненади.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР