Още в началото на мача Левски успя да направи аванса

...
Още в началото на мача Левски успя да направи аванса
Коментари Харесай

10 от Левски не позволиха на ЦСКА дори да мечтае за финал

Още при започване на мача Левски съумя да направи задатъка си 3 гола по отношение на противника, откакто прецизен беше Жорди Гомес. " Сините " държаха изцяло контрола в срещата, само че в 30` Хали Тиам с възмутителен шпагат в коляното на Каранга получи пряк червен картон ( може да видите ситауцията тук ). Това даде подтик в играта на " алените ", които след неточност на вратаря Митрев в 57` съумяха да изравнят резултата - 1:1 и късмет за армейците.

Паулиньо обаче излезе на огромната сцена минути по-късно, откакто навърза трима бранители по лявото крило, потегли към наказателното поле и с марков пас съумя да изведе Буш, който осъществя за 2:1 в интерес на " сините ".
При решен мач в 83` Митрев позволи още по-сериозна неточност, откакто при лек удар не съумя да улови топката, а вместо това я подари на Роланд Алберг, който се разписа на празна врата. Това обаче единствено фиксира крайния резултат в мача - 2:2 и общ резултат 4:2 в двата мача.
" Сините " ще се изправят против Славия във финала за Купата на България и имат късмет да завоюват рекордна 26-а купа в конкуренцията. Всичко забавно от Левски - ЦСКА четете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР