Още в момента, в който цените тръгнаха рязко нагоре преди

...
Още в момента, в който цените тръгнаха рязко нагоре преди
Коментари Харесай

Корнелия Нинова призова към отваряне на Държавния резерв

Още сега, в който цените потеглиха внезапно нагоре преди два месеца, предложих да се освободят артикули от Държавния запас, с цел да се повлияе на пазара. Никой не чу. Това е одобрена международна процедура при рецесии. Днес го направиха Япония и Съединени американски щати.

Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова.
Зарков: Ще бъда претендент за ръководител в директен избор
" Ще вземам участие в процедурата по директен избор на ръководител на Българска социалистическа партия. Надявам се в тази акция да приказваме за политика, с цел да може нашите член..

„ Сигурна съм, че ще го създадат и други страни. Не е късно и за нас. Отново моля към служебното държавно управление - освободете артикули от запаса ”, написа още Нинова. Според нея, хората имат незабавна потребност от помощ в този момент и в случай че се пристъпи към нейното предложение по-голямото предложение на артикули ще повлияе на цените надолу, а зареждането на запаса с нови артикули, най-вече български, ще помогне на нашите родни производители, написа още Нинова.

 

 
Корнелия Нинова: Разговаряме за 4-годишен мандат
Председателят на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова направи своя първи коментар след безапелационната победа на Румен Радев на балотажа за през...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР