Още трима души са задържани в предварителния арест във връзка

...
Още трима души са задържани в предварителния арест във връзка
Коментари Харесай

Още трима души са задържани във връзка с кървавия атентат в Москва

Още трима души са арестувани в предварителния арест по отношение на кървавия атентат в концертна зала в Москва на 22 март, заяви Българска телеграфна агенция.

Микола Малуха уточни, че съветските специфични служби са популяризирали документа му за идентичност, тъй като е помагал преди време на юноша в неволя

Така арестуваните за офанзивата стават общо 7, заедно с четиримата съществени обвинени , за които се счита, че са стреляли по хората.

Четиримата хипотетични съществени причинители се явиха пред съда през вчерашния ден вечерта. По телата им се виждаха следи от побой. Руските медии оповестяват, че те са създали цялостни признания.

Стрелбата в „ Крокус сити хол “ е най-смъртоносното нахлуване в Москва за последните 20 години

Четиримата мъже са от Таджикистан. Турските служби оповестиха, че предходната седмица те са влезнали за малко в Турция, с цел да възобновят разрешителните за престояване в Русия.

На 22 март вечерта четирима мъже откриха огън по публиката преди началото на рок концерт в „ Крокус сити хол “, а след с взривни субстанции провокираха голям пожар в постройката. Над 130 души починаха при нападението, а 182 са ранени.

Терористичната организация „ Ислямска страна “ пое отговорност на нападението.

Стрелците към момента се търсят

Без да даде доказателства, президентът на Русия Владимир Путин разгласи, че Украйна може да е обвързвана с офанзивата. Киев изрично отхвърля това обвиняване. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР