Още тази нощ ще настъпи рязка промяна на времето. Средиземноморски

...
Още тази нощ ще настъпи рязка промяна на времето. Средиземноморски
Коментари Харесай

Днес Се Порадвахме На Слънчице, Но Треперете! Кошмарът Блъска България След Малко С Още По-Голяма Сила! Този Път Ни Връхлита

Още тази нощ ще настъпи внезапна смяна на времето. Средиземноморски циклон ще се образува още през днешния ден, който в събота ще окаже въздействие на времето у нас. Ще има превалявания над цялата страна - в по-ниските елементи от дъжд, по високите полета от сняг, демонстрират средносрочните прогнози, предава Българска академия на науките.

След малко спиране на преваляванията, в неделя нов циклон ще премине през Балканите, който ще окаже по-сериозно въздействие. Отново ще стартират превалявания - първоначално от дъжд в по-ниските елементи, в планините от сняг.

В късния следобяд в неделя и нощта против понеделник на доста места ще вали сняг и ще се образува снежна завивка. През новата седмица ще се усили североизточният вятър. В понеделник и вторник идната седмица ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Температурите няма да са доста ниски. Сутрешните ще бъдат негативни сред -5 и -6 градуса. На местата със снежна завивка ще бъдат малко по-ниски, денем - към и малко над 0 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР