Още сто потребители на мобилното приложение Lidl Plus имат шанс

...
Още сто потребители на мобилното приложение Lidl Plus имат шанс
Коментари Харесай

Още 100 ваучера по 250 лв. очакват своите късметлии в Lidl

Още 100 консуматори на мобилното приложение Lidl Plus имат късмет да завоюват ваучери за извършване на покупки по 250 лв. до края на месеца. Шанс за премия имат всички клиенти, които закупят артикули с марката Parkside на стойност над 40 лв. в идната седмица.

Наградите са част от лотария, която веригата започва при започване на месеца. 300 са късметлиите, които към този момент завоюваха ваучери за извършване на покупки, с които да поддържат фамилния си бюджет, а до края на играта през Lidl Plus остава още едно изтегляне – на 1 март, с което последните 100 късметлии ще станат известни. Потвърдените участия, които не са донесли шанс при тегленията до момента, автоматизирано вземат участие и в последното. Освен това, всеки може да има право на безграничен брой задействани участия, а с това и още по-голям късмет да завоюва повече от една премия. Пълните условия за играта може да намерите.

Участието в томболата следва следната лесна механика: при закупуване на артикули с марка Parkside на стойност най-малко 10 лева в един касов бон в интервала от 1 до 28 февруари и маркиране на Lidl Plus карта всеки клиент на Lidl получава по 1 точка. При събиране на 4 точки и след заявяване на единодушие непосредствено през приложението с натискане на бутон „ Потвърди присъединяване “ се включва в томболата.

Общо над 70 лесни и комфортни за потребление инструмента Parkside са част от февруарската акция на Lidl Plus, измежду които , , леки строителни материали и цветни метали, външен LED прожектор с въртящ се датчик за придвижване и регулируема сензитивност, комплекти с длета, фрезерни битове, микро свредла и доста други.Освен с оптимално съответствие качество-цена, инструментите Parkside, закупени през приложението Lidl Plus, идват с още едно преимущество. Дигиталната записка в приложението дава спомагателни 30 дни опция за връщане на закупените нехранителни артикули, с което срокът се удължава до общо два месеца. A гаранцията на стоките се съхранява за целия период на нейната годност, без да се постанова на клиентите да пазят хартиените бонове.

Освен с оптимално съответствие качество-цена, инструментите Parkside, закупени през приложението Lidl Plus, идват с още едно преимущество. Дигиталната записка в приложението дава спомагателни 30 дни опция за връщане на закупените нехранителни артикули, с което срокът се удължава до общо два месеца. A гаранцията на стоките се съхранява за целия период на нейната годност, без да се постанова на клиентите да пазят хартиените бонове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР