Още след старта на втория сезон на риалитито Ергенът“ интернет

...
Още след старта на втория сезон на риалитито Ергенът“ интернет
Коментари Харесай

Зрителите се влюбиха в Ергена след промяната: Много по-добре от предното дърво

Още след старта на втория сезон на риалитито „ Ергенът “ интернет пространството и най-много обществените мрежи се изпълниха с мнения. Те са свързани основно с участничките, само че феновете не пропущат да изкажат и мнението си за Евгени Генчев, за чието сърце се борят дамите.

външна реклама

Той е изцяло друг от Виктор Стоянов, който бе основно настоящо лице в Сезон 1. Пианистът е с много по-дълга коса, както и с брада, по-нисък е от предшественика си, а в първите излъчени фрагменти се долавя и че е по-притеснен.

Във втория епизод 33-годишният мачо се подстрига и оформи малко по-различна прическа. Това накара стоящите зад фейсбук страницата на риалитито да попитат феновете с коя фризура им харесва повече Ергена.

Коментарите обаче не засегнаха единствено новата прическа на Евгени, а и външния му тип, откакто той нощес се появи с костюм, само че без риза като се виждаха част от окосмените му гърди.

Някои фенове вършат и съпоставяне с Виктор Стоянов.

Ето и част от мненията под една от изявленията във фейсбук страницата на „ Ергенът “:

„ Момчето е симпатично,чудя се кой му реши стайлинга??? С потник и елек за костюм??? “

„ Най-ми харесва със сакото където му се виждат 80% от космалдаците, като част от цялостният дизайн и идея идва, доста добър избор! Другият път да се вижда всичко до пъпа, дано не бъдем консервативни киселяци “.

„ По-добре целия с косми, в сравнение с да е по-епилиран от мен, като гол охлюв! Не знам каква е тази мода мъжете да са безпрепятствено епилирани! “

„ Абе обръснете му главата, едни трайбъл татуси по ръките, една впита тениска на Филип Плейн, неколко изчезнали зъба и ще се хареса на всички „ дами “.

„ Момчето не е грозно,но стайлинга му кърти просто “.

„ Номер 2 Или дълга или доста къса и вид „ италиано “. С тази номер 1 сте сбъркали и то доста, изобщо не за него. Джентълмен от класа! “

„ Как не са го взели още в „ Боливуд “??? “

„ Прилича ми турски артист,има хубави черти,но мисля че визията на Виктор отговаряше повече на концепцията на предаването0!Освен това е малко малък и като застане до участничките,,се губи! “

„ Добре, че има косми по ръцете другояче предходната година снимат ръцете на Виктор с някоя жена и не може да се разграничат кой кой е. “

„ 2.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР