Още след като на бял свят се появи Даниел, синът

...
Още след като на бял свят се появи Даниел, синът
Коментари Харесай

Сериозна промяна: Как се отразява майчинството на Поли Генова?

Още откакто на бял свят се появи Даниел, синът на певицата Поли Генова, стана ясно, че майчинството ѝ няма да бъде като на всички останали. Просто тъй като се наложи да се завърне на работа, като част от артистите в спектакъла " Фалшив воин ".

Ако би трябвало да бъдем по-точни, Даниел се роди на 12 април, а турнето стартира в края на май. И това не бяха единствените работни задължения на Поли...

Виж още: Изненада: Ето го и Даниел! Поли Генова най-сетне сподели фамилията

Дали поради работата, или поради някакви персонални аргументи, видяхме дребния Даниел за първи път в средата на ноември, като фрагментите бяха част от фотосесия за рождения ден на Джоузеф, мъжа до Поли Генова. 

Виж още: Съпругата Алекс Петканова: Какъв е фамилният живот? Трудно ли се гледа бебе?

Как обаче я е трансформирала появяването на Даниел и майчинството като цяло? Поли твърди, че е станала по-улегнала. А в стила си е станала по-женствена, бунтарският интервал е останал в предишното.

Виж още: Деси Слава откровена до болежка: За тежката меланхолия, килограмите и майчинството

Въпреки това обаче в нея постоянно щяло да остане част, която желае да е друга и шантава.

Виж още: Преслава за майчинството: Как се промени животът ѝ, каква е равносметката ѝ?

Поли Генова разяснява пред камерите на " На Кафе ", че не просто първите 7 години от живота на детето са значими. Важни са и първите месеци, когато доста хора си мислят, че бебетата не ги схващат. Според нея е таман назад и е значимо да внимаваме какво приказваме пред тях.

Що се отнася до връзката със сина си, Поли показа, че в никакъв случай не е усещала такава непосредственост с различен човек и е нещо, което не може да опише.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР