Още с появата си през 2020 година емблематичният сериал от

...
Още с появата си през 2020 година емблематичният сериал от
Коментари Харесай

Ooh la la! Четем на български романа „Емили в Париж“ по хитовия едноимен сериал на Netflix

Още с появяването си през 2020 година емблематичният сериал от основателя на „ Сексът и градът “ Дарън Стар – – се трансформира в една от най-обсъжданите и гледани продукции на стрийминг колоса Netflix. А основната героиня Емили Купър, изиграна от актрисата Лили Колинс , почтено одобри купата на „ парижката Кари Брадшоу “ с екстравагантния си жанр на обличане и своите пикантни любовни случки.

Точно в деня, когато премиерата си направи трети сезон на обичания от милиони фенове сериал, на български излезе и първата му публична новелизация – романът от френската писателка Кат р ин Каленгула .
 Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO! Edna предлага Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO!
Издържан в непокътнатия блестящ жанр на сериала, присъщото му възприятие за комизъм и изискана парижка мода, романът на Катрин Каленгула наблюдава целия първи сезон от завладяващата история на американката Емили и изпълненото ѝ с недоразумения и несгоди премеждие да завладее Париж.

В края си книгата съдържа и особено цветно приложение за почитателите на сериала с някои от най-запомнящите се тоалети и моменти.

„ Всички имаме потребност от фантазии, с цел да живеем, а моята постоянно е била да дойда тук. “

Емили Купър от дете си показва по какъв начин живее в Париж и не щеш ли фантазията ѝ най-сетне е действителност! Изпратена по работа от Чикаго, с цел да замести шефката си, която забременява и е невероятно да поеме позицията, Емили идва в Града на любовта, с цел да съветва френската маркетинг организация за първокласни артикули „ Савоар “.

Задачата ѝ е да покаже на френските си сътрудници американската позиция в маркетинга и да ускори наличието им в обществените мрежи . На доктрина това наподобява като съвършената работа за нея. Само с едно изключение – Емили не приказва френски. Но това не би трябвало да е чак толкоз огромен проблем, нали?

Още с влизането си в офиса на „ Савоар “ обаче, Емили схваща, че Париж може и да не е тъкмо градът от фантазиите ѝ . Младата жена скоро осъзнава, че сътрудниците ѝ по никакъв начин не са впечатлени от това, че не приказва френски, а бурният ѝ възторг и бодър темперамент наподобява нервират шефката на организацията до дъното на префърцунената ѝ френска душа.

Решена да помаха „ Au revoir “ на всяка една тягост, изпречила се на пътя ѝ, Емили се пробва да заживее като същинска парижанка, въпреки и това да ѝ наподобява на практика невероятно.

Нейни гидове из улиците, маниерите и многочислените особености на Париж ще бъдат новата ѝ най-хубава другарка Минди – певица от Шанхай, която работи като бавачка след пагубно присъединяване в телевизионно шоу за таланти; извънредно сексапилният готвач Габриел (с който Емили би трябвало да бъде единствено приятелка) и неговото гадже Камий , с която Емили някак си съумява да се сприятели. И да се забърка в най-голямата каша на живота си.

Висша мода, значителни количества драма и любовни триъгълници оживяват измежду страниците на това вълнуващо премеждие из най-вълшебните места в Града на светлините. Ще успее ли Емили да откри мястото си там и да се отърси от облика на типичната „ Американка “, за която всички я мислят?

Забавно, сантиментално и шармантно във френската си хубост, е идеалното четиво за всеки, който не се опасява да мечтае и да сбъдне фантазиите си.

 книга Сиела Издателство Сиела

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР