Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн

...
Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн
Коментари Харесай

Тита Е Тъжна И Изоставена, Изправена На Кръстопът

Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн сериала „Следвай ме“, ще станем очевидци на непредвидени събития. Доскорошната съперничка на Бела – София, мистериозно изчезва без да предизвести своите другари, а появяването на влогърката Изабела Георгиева и връзката ѝ с Ники, разсънват любознание в цялото учебно заведение.

Как ще се отрази това на Бела и ще се сприятели ли с новата си съквартирантка Марти? Предстои да разберете в пилотния епизод на уеб сериала „Следвай ме“.

След появяването на новата половинка на Ники, Бела (Тита), се усеща тъжна и изоставена. Изабела (Михаела Павлова), е известна влогърка и новото гадже на досегашния й обичан Ники. Никой обаче не подозира, че двамата се познават от деца и че връзката им не е това, което наподобява. Водена от ревнивост и конкурентен дух, Бела е подготвена да стартира война за сърцето на Ники.

Влогърката Изабела е освен зложелател номер едно в очите на Бела, само че и новата ученичка в класа на Алекс. Тяхното запознанство се развива ненадейно добре. Дали това не е началото на едно ново другарство? Отговорът се крие в пилотния епизод на новия сезон на уеб сериала „Следвай ме“.

След като Жана се изнася от квартирата, която дели с Бела, на нейно място се настанява Марти (Кристиана Асенова). Марти е положително младо момиче, чиято съкровена фантазия е да стане актриса. Ще одобри ли Бела в сърцето си младата изгряваща звезда?

Кой е най-разочарован от мистериозното изгубване на София? Ще се осмели ли Бела да заприказва Ники и какъв брой са откровени връзките му с Изабела? Отговорът на тези въпроси ще откриете в пилотния епизод на уеб сериала „Следвай ме“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР