Още с първия епизод от новия сезон на шоуто Сладки

...
Още с първия епизод от новия сезон на шоуто Сладки
Коментари Харесай

Любов от пръв поглед в любовното риалити „Сладки свалки“

Още с първия епизод от новия сезон на шоуто „ Сладки свалки “, водещият Дани Петканов съумя да се оправи сполучливо с ролята си на Купидон и сватоса първите двама участници - строителният бизнесмен Стоил и провокативната танцьорка Сияна.

В пилотния епизод за този сезон пристрастеностите и свалките са още „ по-сладки “ и от преди. Вижте кои двама късметлии попаднаха в плен на любовта още в първия епизод

Както повелява традицията в „ Сладки свалки “ - двойката стартира срещата си „ на сляпо “ и с опознавателна целувка. След което пристигна и ред за провокациите на Дани Петканов, посредством които двамата участници трябваше да се опознаят. Една от дилемите, които водещият им насочи, е играта с въпроси „ Истината или се събличаш “. Въпреки честните отговори на Стоил и Сияна, най-после и двамата се лишиха от част от облеклата си и атмосферата стана повече от „ гореща “.
 Сладки свалки
Победител в играта се оказа строителният бизнесмен Стоил и точно той получи опцията първи да смъкна черната превръзка от очите си и да види дамата против себе си. Положителната му реакция при типа на Сияна сподели мощното му привличане към нея и нетърпението за идващото предизвикателство. А както се разбра по-късно дамата също не остана безразлична към своя сътрудник.
 Сладки свалки
По всичко проличава, че сред двамата прехвърчаха искри, само че дали ще има благополучен край? Разберете каква ще е развръзката в първия епизод от втория сезон на „ Сладки свалки “ във Vbox7.com.

Следете " Сладки свалки " във Vbox7.com всеки четвъртък от 14:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във Facebook.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР