Още с кацането си в България след почивката в Кан,

...
Още с кацането си в България след почивката в Кан,
Коментари Харесай

Джулиана Гани в истерия! Мъжът й скри детето

Още с кацането си в България след почивката в Кан, Джулиана Гани е в жестока нервност. Причината е брачният партньор й Илиян, който се е покрил с детето и отхвърля да й го върне.

След като се прибира вкъщи, плейбойката открива, че Илиян и сина им Давид ги няма. След като разговаряла с таткото, той изрично отказал да и даде наследника им, в случай че не размишления по отношение на развода, който Гани разгласи обществено. Фитнес инструкторът е в родния си град Монтана, където се е покрил.



"Илиян не желае да ми даде Давид и това е доста неуместно, тъй като детето би трябвало да върви с майка си. Той отхвърля да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са за да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си желае детето. А истината е, че от четири дни му се апелирам да ми го докара, само че той отхвърля. Неговата майка т.е. някогашната ми свекърва също отхвърля да го вразуми с предтекст, че тя го гледа доста хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го съвършено ", възмутена е риалити звездата от държанието на старата жена и наследника й.

Джулка сподели и следното известие, което получила като отзив на нейната обстановка...

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР