Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното Открито първенство на

...
Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното Открито първенство на
Коментари Харесай

Само за ценители: Най-доброто от сблъсъка между Григор Димитров и Новак Джокович

Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното Открито състезание на Австралия един от конфликтите, които приковаха вниманието, бе възможен подобен сред Григор Димитров и Новак Джокович в третия стадий. След като всеки от двамата завоюва двете си откриващи срещи, въпросният дълго чакан дуел се състоя по-рано през днешния ден, само че за наше страдание, първата ни ракета не съумя да преодолее съпротивата на деветкратния първенец в Мелбърн и напусна конкуренцията.

Въпреки крайния резултат от мача най-хубавият ни тенисист още веднъж потвърди, че заслужава мястото си в международния тенис хайлайф, защото за съществени интервали от срещата бе изцяло равносилен на именития си противник и даже на няколко пъти бе на точка от това да реализира цялостен поврат в първия сет и да поведе в общия резултат. В хода на целия конфликт станахме очевидци на голям брой първокласни разигравания от главната линия, в които темпото бе извънредно високо, като също по този начин не липсваха и технични отигравания от страна на двамата наоколо до мрежата. 

В случай че имате предпочитание да се насладите още веднъж на определени моменти от днешния мач, то ви предлагаме опция да го извършите, като изгледате това 8-минутно видео:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР