Още с анонса на Atomic Heart и първите кадри, които

...
Още с анонса на Atomic Heart и първите кадри, които
Коментари Харесай

Atomic Heart помага за доброто финансово представяне на Focus Entertainment

Още с анонса на Atomic Heart и първите фрагменти, които видяхме беше ясно, че се задава нещо особено. Фактът, че идва от едва известно и без значение студио, като Mundfish накара някои дори да се усъмнят в реализацията на плана. Особено, че компанията нямаше огромен издател зад себе си. Мина някоя и друга година обаче и „ съветският Bioshock “, както някои геймъри започнаха да назовават Atomic Heart си откри и издател в лицето на Focus Entertainment. И играта излезе. Тя не се трансформира в идващия Bioshock, несъмнено, само че мнозина правят оценка достолепията ѝ. От Mundfish се похвалиха, че единствено за първия месец след излизането си, тя се е продала в пет милиона копия, което за едно инди заглавие е неоспорим триумф. И без значение от някои спънки и дори опасност за прекъсване на продажбите ѝ, наподобява играта продължава да се продава с триумф. Това излиза наяве от изнесения неотдавна финансов доклад на Focus Entertainment, които означават, че Atomic Heart е надминала упованията.

Компанията показва информация, както за последната четвърт на фискалната 2022/2023, по този начин и за целия едногодишен интервал, като регистрира голям растеж в приходите си – за тримесечието той възлиза на €52.6 милиона, съпоставено с €20.3 за същия интервал на миналата отчетна година. Приходите на Focus Entertainment пък са скочили с внушителните 36.2% до €194.1 милиона, което, както се показва в отчета се явява „ исторически връх “ в историята на издателя. Освен Atomic Heart, през обсъждания интервал Focus разгласяват, с изключение на Atomic Heart и Dotemu: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, A Plague Tale: Requiem и Evil West, само че в документа се обръща особено внимание точно на играта на Mundfish. „ И за последно, създадена от Mundfish и пусната през последната четвърт на фискалната година, Atomic Heart се показва над първичните упования на групата “, пишат Focus Entertainment.

Към сегашния миг Mundfish работят по сезонния пропуск за Atomic Heart, който ще включва общо четири допълнения. Появи се информация, че може и да има Atomic Heart 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР