Още при встъпването си в длъжност като ръководител на МВР

...
Още при встъпването си в длъжност като ръководител на МВР
Коментари Харесай

Демерджиев: Нещата при пътната безопасност никак не са добре

Още при встъпването си в служба като началник на Министерство на вътрешните работи подчертахме въпросите с пътната сигурност и травматизмва по пътищата като наш приоритет. Заявихме го с ясното схващане, че нещата там по никакъв начин не са добре. Това сподели министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, представен от БГНЕС.

„ Не може повече да се търпи развиването на този развой в тази посока, и би трябвало да излезем от тази наклонност, като променим обстановката. Мерките не би трябвало да са инцидентни и симптоматични, а би трябвало да са перманентни и да доведат до резултати. За мое благополучие цялото държавно управление одобри моята тактика, и министър председателят Донев разгласи това като приоритет на служебното държавно управление “, разяснява още Демерджиев.

Експерти разискват по какъв начин да бъдат понижени пътните катастрофи
Posted by on Sunday, September 11, 2022
Според него трябвада се употребява потенциала на Неправителствени организации и на всички държавни организации по този начин, че да се намерят работещи решения,коитода трансформират обстановката по пътищата.

„ Набелязахме като наш приоритет водачите, които карат без книжки, след приложимост на алкохол и опиати, а към този момент осъществените ограничения имат резултати. На 16 септември ще бъдат оповестени систематизирани данни “, заяви още министърът.

„ Днес е значимо да набележим идващите стъпки и тактики за справяне с този проблем. Всяка институция, която има своята отговорност, би трябвало да се включи. Разчитам извънредно доста на решенията, които ще се вземат. Така че още идната година да отчетем прогрес в тази сфера, и да сме спокойни, че сме създали нужното войната по пътищата да се приключи “, добави Демерджиев

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР