Още през лятото стана ясно, че вселената на Game of

...
Още през лятото стана ясно, че вселената на Game of
Коментари Харесай

Вселената на Game of Thrones се разширява

Още през лятото стана ясно, че вселената на Game of Thrones се уголемява неимоверно и, с изключение на предисторията " Домът на дракона ", чийто финален епизод излезе на 23 октомври 2022 година, ще забележим и spin-off сериал за Джон Сноу.

През юни тази година самият Джордж Р. Р. Мартин удостовери това. " Да, работи се по сериал за Джон Сноу. Да, концепцията за него беше на Кит Харингтън (актьорът, който изигра героя в истинския сериал - б.а.) ", написа той в блога си. И добави, че целият екип на бъдещата продукция е събран от самия Харигтън.

Тези дни се състоя и специфичната Game of Thrones конференция в Лос Анджелис, която събра всички, забъркани в продукции, свързани с вселената на сериала. Там беше и Харингтън, а US Magazine се опита да събере допустимо най-вече за идния сериал.

Заглавието му ще бъде просто Snow, което ни се коства изцяло задоволително - в общи линии гръбнакът на цялата история на Game of Thrones беше точно Джон Сноу. Харингтън за повторно ще влезе в ролята, която по личните му дума му е коствала доста в психическо отношение.
 Харингтън с Емилия Кларк  
 

Други публично оповестени имена като артисти няма, само че всичко, случило се във финалния осми сезон на GOT, ни кара да считаме, че може би ще забележим още веднъж Тормунд (Кристофър Хивю) - лидерът на свободния народ оттатък Вала, накъдето се насочи и Сноу в последния епизод.

Самият Джон Сноу пък ще би трябвало да се изправи пред контузиите си, физически и душевен, разкри Кит Харингтън на конференцията. " Ще би трябвало да живее с мисълта по какъв начин е умъртвил Дани, по какъв начин Игрит е умряла в ръцете му, по какъв начин е обесил Оли ", разяснява той и прибавя: " Джон не е ОК. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР