Още през 2021 г. Uber закупи Drizly за 1,1 милиарда

...
Още през 2021 г. Uber закупи Drizly за 1,1 милиарда
Коментари Харесай

Uber затваря услугата за доставка на алкохол Drizly три години след закупуването й

Още през 2021 година Uber закупи Drizly за 1,1 милиарда $ малко откакто заяви, че сегментът за доставка на храна е запазил загубите си управляеми по време на пандемията. Три години по-късно компанията закрива основаната в Съединени американски щати услуга за доставка на алкохол, оповестиха. Пиер-Димитри Гор-Коти, старши вицепрезидент на доставката на Uber, сподели на изданието, че компанията е решила да затвори бизнеса и да се концентрира върху своята „ съществена тактика на Uber Eats “.

В известието на SEC за придобиването, Drizly беше разказан като услуга, която „ работи с хиляди локални търговци, с цел да даде на потребителите невероятна селекция от бира, вино и спиртни питиета с конкурентни, транспарантни цени “. Uber интегрира предложенията на Drizly в своето приложение Eats, само че услугата за доставка на алкохол поддържаше настрана свое лично приложение.

„ След три години, в които Drizly работеше без значение в границите на фамилията на Uber, ние взехме решение да затворим бизнеса и се фокусираме върху наш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР