Още през 2019 г. съм издал виза за проектиране, в

...
Още през 2019 г. съм издал виза за проектиране, в
Коментари Харесай

От ЦСКА не са представили всички необходими документи за Армията

„ Още през 2019 година съм издал виза за планиране, в която съм вписал 3 наложителни условия – планът за ремонт на стадион Българска войска да се съгласува с Министерството на културата, с Регионална инспекция за опазване на околната среда и с проектанта на ПУП-а на Борисова градина - проф. Ат. Ковачев. Доколкото знам е изпълнено единствено последното изискване и визата е съгласувана единствено с проф. Ковачев. С останалите 2 институции не знам да има позитивен процес. ”

Това съобщи основният проектант на София Здравко Здравков, представен от 19 минути, като даде и визата, от която проличава, че няма по какъв начин в резерват, какъвто е Борисовата градина – не просто парк, да се извършат строителните действия, които Гриша Ганчев и неговите врачански сътрудници и спонсори желаят.

Уточнява се също, че планът за Подробен устройствен план на Ковачев е надалеч от одобрение и е малко евентуално това да стане в границите на година, а по-реалистично - години напред.

„ Последно през месец май издадох нова виза за благоустрояване на пространството, ситуирано северозападно от съществуващата чашка на стадиона. До момента в НАГ не са внасяни планове за стадиона, не знам и да са спазени условията за координиране с Министерство на културата и Регионална инспекция за опазване на околната среда. Към сегашния миг съм се срещал неведнъж, както с представители на футболния клуб, по този начин и със спортния министър и проектантите, които бяха ангажирани в този развой. Знам, че се работи, само че не са показани документи, с цел да се разяснява въобще на реконструкцията на стадион Българска войска ", споделя още арх.Здравков пред уеб страницата Столица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР