Още преди свикването на новия парламент политическата ситуация у нас

...
Още преди свикването на новия парламент политическата ситуация у нас
Коментари Харесай

Кой ще застане начело на Народното събрание?


Още преди свикването на новия парламент политическата обстановка у нас ескалира поради войната. Лидерът на първата политическа мощ разгласи, че ще бойкотират старта на Народното събрание, в случай че съветският дипломат у нас участва в постройката.

Изказването му беше предизвикано от изказване на, също народен представител от, който разгласи, че в случай че не поканим Елеонора Митрофанова на тържественото разкриване това би било еднакво на война.

От “ ” също реагираха и оповестиха, че би трябвало да проявим достолепие.

Изявлението на изненада съпартийците му.

" Това е оповестяване на война. Кой ще носи отговорност, в случай че на следващия ден хвърлят една бомба? Чий е този напън? Кой ще дава отговор? Това е работа на висока дипломация и на държавническо мислене ", съобщи.

Последва светкавична реакция от водача на партията.

„ Няма да влезем на съвещание на Народното събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание “, съобщи и добави, че по този въпрос партията ще е единна.

„ “ реагираха също.

„ Целта е да организираме такова първо съвещание, тъй че да не се стига до ексцесии. И то да е с достолепие, което заслужава суверена “, съобщи.

Утре ще се организира, на която този въпрос ще бъде подложен. Междувременно към момента няма изясненост кой ще е бъдещият ръководител на Народното събрание.
към този момент нямат публична номинация, само че се спрягат имената на Росен Желязков и Радомир Чолаков.

„ В нашата група има най-малко четирима положителни адвокати, които могат да се оправят. Смятаме, че би трябвало да е правист “, съобщи Делян Добрев.

Групата на е най-голяма и ще се води още веднъж от. От Политическа партия упорстват точно най-голямата мощ да излъчи и ръководителя.

„ Председателят идва от първата политическа мощ, рядко се е случвало да не е от първата “, сподели Никола Минчев.

И до момента в който двама се карат, третият към този момент е подготвен с претендент за ръководител. От „ “ оферират юрист Петър Петров да оглави институцията.

„ Председателят на Народното събрание е пръв сред равни 240 и не би трябвало да е наставник за едни и главорез за други “, съобщи той.

„ “ ще предложат и заместител -. От ще излъчат Кристиян Вигенин. От, „ “ и „ “ към този момент не показват имена. Ще го създадат другата седмица.

Към момента Народното събрание не е изпращало нито една покана, оповестиха за bTV оттова. Такива ще бъдат разпратени след издание на Указа на президента в Държавен вестник, което се чака в петък.

От външно министерство изчакват писмо от Народното събрание, а от съветското посолство към момента няма коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР