Още преди предишните президентски избори името на Лозан Панов е

...
Още преди предишните президентски избори името на Лозан Панов е
Коментари Харесай

Името на Лозан Панов се спрягало още за предните избори за президент

Още преди предходните президентски избори името на Лозан Панов е било спрягано за кандидат- президент. Това стана ясно от думите на Боян Магдалинчев, представляващ Висшия правосъден съвет, пред bTV.

Според него не трансформира нищо при и процедурата е открита.

Разбрахме за кандидатурата му, когато това бе оповестено публично, само че не се изненадахме, разяснява Магдалинчев и добави, че било известно, че Панов има контакти с избрани политически сили,, и това не било загадка.

Той означи, че може да се види с кои политически сили съответстват позициите на Панов по избрани въпроси, изключително по отношение на мнението му срещу профилираното правораздаване. Трудно обаче можело да се каже дали има директна интервенция в правосъдната система.
 Лозан Панов чака поддръжка от свободомислещите българи, вице ще му е Мария Касимова
Лозан Панов чака поддръжка от свободомислещите българи, вице ще му е Мария Касимова

Мисията му била да служи на истината и добродетелността

От своя страна ръководителят на " Правосъдие за всеки " юрист Велислав Величков, който е измежду учредителите на инициативния комитет за кандидатурата на Панов, съобщи, че той не желае да бъде партийна кандидатура , защото е магистрат - деполитизиран жител, потвърдил своята позиция.

Има остра рецензия към това, че актуалният президент Румен Радев дава обещания, приказва доста, само че не следват действителни дейности , означи Величков.

Той изясни, че е той персонално е провел къс диалог с ръководителя на Върховен касационен съд и на идващия ден Панов е дал единодушието си да се кандидатира за държавен глава.

Председателят на " Правосъдие за всеки " изясни, че П анов самичък е избрал Мария Касимова да е неговия претендент за вицепрезидент, макар че двамата не се познават персонално.

Относно кВеличков съобщи, че тя е облечена в гражданска тога, под която стои напълно партийно тяло - това на ГЕРБ.

" Демократична България " поддържа Лозан Панов за президент, само че не е тяхна кандидатура

Важно било да бъде съхранен гражданският темперамент на тази номинация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР