Още преди пикселите да са в диапазона на милионите, във

...
Още преди пикселите да са в диапазона на милионите, във
Коментари Харесай

Този калъф превръща всеки iPhone в Game Boy

Още преди пикселите да са в диапазона на милионите, във времето, когато Angry Birds още не бяха излюпени, обичаната портативна гейминг подпора бе единствено една - Game Boy.

Малката пластмасова джаджа е лишила безчет часове от детството на доста от нас, само че след появяването на смарт телефоните, PSP и Nintendo Switch, тя остана в прашните мемоари от 90-те години.

Компанията Wanles Gamers обаче реши да зарадва всички почитатели на Game Boy и iPhone с неповторим калъф за телефон, който трансформира гърба на смарт телефона ни в играта, която помним отпреди.

 Снимка 371745

Джаджата в действителност е неповторима, само че не е нещо ново - китайците от дълго време се пробваха да създадат сходни артикули. Разликата при Wanles е, че техният кейс за телефон е много по-качествен и устойчив от китайските разновидности и се радва на страхотни ревюта в мрежата.

 Снимка 371743

Калъфът оставя всички портове и бутони на телефона налични и се поставя и смъква много елементарно.

Game Boy кейсът идва с 10 конфигурирани игри, измежду които са обичаните ни на всички имена като Tetris, Tanks, Snake & Block, Formula One Racing и други.

 Снимка 371746

Устройството коства единствено 20 $ и сега може да закупено на промоция от уеб страницата на компанията. Компанията е произвела лимитиран брой от серията и всеки може да закупи най-много пет, тъй че да стигнат за повече искащи.

Ние към този момент си изчерпахме лимита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР