Още преди първия мандат на масата вече има нова идея

...
Още преди първия мандат на масата вече има нова идея
Коментари Харесай

Политическият пъзел: Нова идея за кабинет с третия мандат


Още преди първия мандат на масата към този момент има нова концепция - кабинет с третата директория, в който да влязат и някои от служебните министри.

Профилът му да е експертен, а задачата - да се оправя с рецесиите.

„ Би могло да се потърси и присъединяване на президента Румен Радев и част от служебния кабинет да бъде признат от останалите партии за постоянен “, разяснява от.

Идеята към този момент не срещна поддръжка от други сили.

„ Нека да забележим по какъв начин ще се развият нещата и диалозите ", разяснява ръководителят на „ “.

„ На кого ще се връчи третия мандат, по какъв начин ще откри този мандат поддръжка – това са значимите въпроси, уточни от „ “.

Шанс за държавно управление от „ " виждат във втория мандат и са подготвени да поддържат „ ".

„ Ако желаеме да имаме устойчиво ръководство то да бъде през втория мандат на Политическа партия. Първият за нас ще бъде ялов, защото явно никой не желае да партнира на “, добави от Демократична България.

От бяха сбити. Виждат късмет за държавно управление, само че на кого - не споделят.

„ В това Народно събрание има плаващи болшинства, когато става въпрос за политика, за национални ползи. Не би трябвало да има някакви предварителни условия “, изясни Атанас Зафиров от.

А до момента в който партиите мислят разнообразни хрумвания за кабинет, предложения за оставане във властта към служебни министри към момента няма.

„ Рано е още да дискутираме такава догадка, дано да мине цялата конституционна процедура. Аз считам, че би трябвало да има постоянен кабинет с ясна стратегия, с явен небосвод на деяние, с политическа поддръжка “, разгласи вицепремиерът Атанас Пеканов.

От въпреки всичко обявиха, че ще опитат да подредят държавно управление и със своя първи мандат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР