Още преди обяд над Западна България, а следобед и над

...
Още преди обяд над Западна България, а следобед и над
Коментари Харесай

Предупреждения за силен дъжд и градушки в събота

Още преди обяд над Западна България, а следобяд и над централната част от страната, ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има превалявания, съпроводени от гръмотевици. Ще има и градушки.

Преди обяд ще духа сдържан югозападен вятър и ще остане към момента топло за сезона, с оптимални температури сред 28° и 33°. Следобед със мощен вятър от северозапад ще стартира да прониква по-хладен въздух и през нощта там явленията ще са интензивни.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха: 21°-26°. Температурата на морската вода е 13°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините още преди обяд ще стартира да се развива купесто-дъждовна облачност. Следобед на доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан, по билата - мощен югозападен вятър, който след пладне ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра към 13°.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР