Още преди няколко месеца знаехме, че през септември ще се

...
Още преди няколко месеца знаехме, че през септември ще се
Коментари Харесай

Негативните настроения срещу The Lord of the Rings: The Rings of Power

Още преди няколко месеца знаехме, че през септември ще се заформи огромна война на дребния екран, тъй като едновременно почитателите на фентъзи сериалите, основани на книги, ще би трябвало да се раздвоят.
 Lord of the Rings: Rings of Power и кино прожекции на първите два епизода на сериала по вселената на Толкин
Битката, която се задава тази есен

Ще успее ли Rings of Power да отговори на " Домът на дракона "

В края на месец август HBO започнаха да пускат епизодите на " Домът на дракона " (House of the Dragon), а от началото на септември същото направиха Amazon с  The Lord of the Rings: The Rings of Power .

Вторият може би бе една концепция по-очакван, тъй като все още е най-скъпият сериал в историята. А когато са изхарчени толкоз доста милиони за него, упованията няма по какъв начин да не са огромни. Но не на всички почитатели има се харесва видяното.

Amazon Пуснаха първите два епизода на The Lord of the Rings: The Rings of Power и първите мнение са към този момент налице. Оказва се обаче, че има прочут проблем. От The Hollywood Reporter разбираме, че в Rotten Tomatoes, където и критици, и фенове дават своите оценки се следи забавен феномен.

Сериалът е залят от ниски оценки и неприятни мнения. Към момента на писане рейтингът на сериала съгласно критиците е 84%, като множеството ревюта са оптимистични за възраждането на света, основан от Толкин.

Но казусът е в рейтинга от почитателите, тъй като той е едвам 39%. Но това не значи, че  не коства, а че група хора са решили да оставят целеустремено ниски оценки, тъй като виждат някакъв културен или може би политически проблем, който съгласно тях е значим.

Същата съдба сполетя преди няколко дни и. Сериалът на Marvel също бе целеустремено нападнат от отрицателни мнения и все още рейтингът му е 50%.
 The Rings of Power,
Ще ни разочарова ли сериалът по вселената на Толкин

Какво да чакаме от The Rings of Power

За да избегнат подобен процес на събитията в личната си платформа, Amazon Prime Video все още не демонстрира рейтинга на сериала. За да се уверят, че всяко оставено ревю е същинско. Но това не е метод, употребен единствено за The Lord of the Rings: The Rings of Power, а за всичките им филми и сериали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР