Още преди масовата мода с татуировките да завладее света на

...
Още преди масовата мода с татуировките да завладее света на
Коментари Харесай

Какво символизира новата татуировка на Анджелина Джоли

Още преди всеобщата мода с татуировките да завладее света на известните и елементарните хора, Анджелина Джоли можеше да се похвали няколко. Безспорно най-впечатляващи са огромните надписи на гърба й.
 Анджелина Джоли с нова мистериозна татуировка - какви са догатките за посланието ѝ
Новата мистериозна татуировка на Анджелина Джоли

Дали е обръщение към Брад Пит

48-годишната актриса обаче не пропуща да добавя мастилената си сбирка с нови рисунки. Една такава от предходната седмица провокира много спекулации. Популярният татуист от Ню Йорк Mr. K разгласява фотография с дланите на Джоли.

Той стратегически беше прикрил новите татуировки, които се падаха отвътре на междинните пръсти на двете й ръце. Последователите му в Instagram пък незабавно започнаха да разясняват, че поради местоположението на татуировките, те евентуално са отдадени на раздялата на Анджелина с Брад Пит.

Оказа се, че не са познали. Mr. K разгласява и истинската фотография, като първо се извини на самата Анджелина Джоли за " спекулациите " и за напрежението, който те може да са й предизвикали.

Що се отнася до татуировките на пръстите, те нямат нищо общо с Пит. Представляват минималистични рисунки на два кинжала - " нищо общо с религията ", прецизира татуистът. Защото за доста хора рисунките припомнят кръстове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР