Още преди изброите казах, че най-доброто е експертно широко правителство,

...
Още преди изброите казах, че най-доброто е експертно широко правителство,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Партията на ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните искания

" Още преди изброите споделих, че най-хубавото е експертно необятно държавно управление, в случай че не стане сред първите две партии. Мария Габриел и Денков водят договаряния, мисля че са доста близо до взимане на решения, само че въпреки всичко до момента в който всичко не договорят, нищо не е контрактувано ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
 
" Ние не сме предложили специалисти. Партията на Политическа партия желаят сами да си носят отговорност с политически лица, ние с Демократична България отговаряме на техните претенции. Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор и те ги одобряват, това е тяхно право. Нека всички да предложат специалисти ”, сподели още Борисов.
 
" Много е тежко бремето, предстоят тежки решения. Не може да тежи на плещите на една партия, те имат високо самочувствие ", съобщи той.
 
На въпрос за разпитите на някогашния модел Ивайла Бакалова, той съобщи: " Аз не я познавам тази жена. Никъде по никакъв метод не съм срещал с нея. Оставате ме - от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Стана съвременно да се приказва по този начин откакто започнахме правосъдната промяна. Гледам по утринните блокове - Бойко Борисов, Бойко Борисов. Абе, оставете ме! Не я познавам тази жена - най-малко футбол да сме играли ", разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР