Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи

...
Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи
Коментари Харесай

Дуа Липа се впуска в света на шпионите

Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи своя дебют в киното във филма Argylle, където присъединяване ще вземат още Хенри Кавил и Брайс Далас Хауърд.
 Дуа Липа, Argylle и актьорският дебют на изпълнителката
Дуа Липа влиза в киното

Още една сцена за подчинение

Времето минаваше и не чувахме нищо към режисирания от Матю Вон филм, само че по-рано тази седмица бе пуснат мистериозен тийзър. Той бе последван и от филмов откъс, който ни потапя в атмосферата и дава насоки защо да се подготвим.

Трейлърът ни демонстрира, че в основата на сюжета ще бъде Ели Конуей (Хоуърд) - авторка на доста сполучлив шпионски разказ. По странни стечения на събитията тя схваща, че тайните сътрудници, за които написа в книгите си, в действителност съществуват.

И те я въвличат в техния свят, изпълнен с екшън и рискови инциденти. Защото се оказва, че това, което написа в книгите си, в действителност се случва и в действителния живот. Нещо, което я трансформира в цел за избрани хора.
 Трейлър на In the Fire с Амбър Хърд - огромното завръщане на актрисата
Голямото завръщане на Амбър Хърд

Трейлър на In the Fire

От филмовия откъс на Argylle подразбираме, че ролята на Дуа Липа няма да бъде кой знае какъв брой огромна, като не е несъмнено и дали тази на Кавил няма да се окаже такава. С осезаемо наличие на екран обаче ще бъдат Брайън Кранстън и Сам Рокуел.

Премиерата на Argylle е на 2 февруари 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР