Още преди дни стана ясно, че нови рокади предстоят в

...
Още преди дни стана ясно, че нови рокади предстоят в
Коментари Харесай

Потвърдено! Едно от знаковите лица на Нова телевизия напуска ефира и заяви: Стига толкова!

Още преди дни стана ясно, че нови рокади предстоят в Нова телевизия. Разбра се, че политическата кореспондентка Калина Влайкова напуща медията. Заедно с нея от екран ще слезе колежката ѝ от утринния блок „ Здравей, България “ Мария Милкова.

Напускането на Мария от Нова телевизия бе доказано от самата нея. Това тя направи посредством статус, оповестен в персоналния й фейсбук профил.

Нови рокади: Още едно от най-обичаните лица на Нова телевизия си потегля поради огромна шашма?

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Със остарялата камера номер 7 някъде през 2014 година в Казанлък по време на фотосите на тематиката за физика Тео. Поисках да сложа камерата, с цел да усетя какъв брой тежи и да направя няколко фрагмента. Един от моментите, които са се запечатали като кадър в главата ми.

И тъкмо с него желая да кажа ДОВИЖДАНЕ " Здравей България ". Довиждане NOVA. След хиляди изминати километри, хиляди снимани часове, безсънни нощи из цяла България, стотици истории, срещи, диалози... е време за отмора. И нови пътища.

Мога единствено да кажа, че годините в " Здравей България " са най-щастливите ми професионални години до момента. Имах щастието да работя с хора, които уважвам и да се изучавам от тях. Мога единствено да им благодаря, че ми даваха опция да върша това, което обичам и умея най-добре - да описвам истории. Винаги съм вярвала, че моята публицистика е да е до тези, чийто глас не се чува във врявата, да оказа помощ и да трансформира. И съм изключително удовлетворена, че това се случваше. Не толкоз постоянно, колкото желаех, само че се случваше.

Благодаря и на всички тези, с които изминахме тези хиляди километри, с които снимахме, полудявахме, ядосвахме се, смяхме се и нормално са зад кадър.

Стига толкоз, отивам да се наспя! “.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР