Още преди да срещне принц Хари и да стане част

...
Още преди да срещне принц Хари и да стане част
Коментари Харесай

Хари и Меган - сред загубеняците на Холивуд

Още преди да срещне принц Хари и да стане част от кралския двор Меган Маркъл се бе устремила да стигне до Холивуд. Ролята й на Рейчъл от сериала " Костюмари " я направи световноизвестна, само че любовта я принуди да постави професионалните си проекти на пауза. След Мегзит последва оживление в тази посока, само че като че ли нещата не вървят напълно по проект.
 Коледният концерт на Кейт Мидълтън и за какво той може да разгневи Меган Маркъл и принц Хари
Как Кейт Мидълтън ядоса Меган Маркъл

Когато Коледа не постоянно носи радостни страсти

Именно затова и двойката откри място в настоящия лист на The Hollywood Reporter за най-големите губещи дружно с още 10 известни персони. Според изданието, Хари и Меган са си заслужили това негативно самопризнание поради своя  " хленчещ документален филм за Netflix, хленчеща биография и неподвижен подкаст ".

The Hollywood Reporter стига и по-далеч, като в публикацията се споделя, че Хари и Меган са избягали от живота в кралски особи, с цел да осребрят статуса си на звезди в Съединени американски щати. Но това по никакъв начин не им се е получило. А цялата им популярност е била просто един балон, който е било въпрос на време да се спука.
 Снимка 645971

Като иглата, спукала балона, изданието показва епизода на сериала South Park, в който двойката се осмива поради недоволствата си, че медиите прекомерно доста се местят в живота им, а по-късно сами търсят медийното внимание, с цел да завоюват дивиденти.

В умозаключение от изданието пишат, че очевидно Хари и Меган са избрали " цялото това неуважение и насмешки " на фона на близо 200 публични уговорката годишно, в случай че бяха останали част от кралското семейство. 
 Снимка 645972

Това разпореждане на досегашната кралска двойка измежду загубеняците на Холивуд идва на фона на разкритията, че благотворителната им фондация Archwell не е в по никакъв начин положително финансово положение. Докато изпълнителният й директор Джеймс Холт получава заплата с 280% покачване, даренията към фондацията са стигнали сериозното дъно от 11 милиона $ през 2023 година и в този момент тя е на алено.
 Принц Хари и Меган Маркъл разкриха получили ли са покана за сватбата на Хю Гросвенър
Лъжата, която Хари и Меган разобличиха

Този път изборът е техен

Хари и Меган обаче се пробваха да замаскират този факт, станал притежание на всички от годишните отчети на Archwell, с умилително видео, в което описват за положителните каузи, които са сторили през отиващата си година. А през 2024 година сигурно ще им е още по-трудно да извършват идеите си, тъй като разклатената им известност кара хората да избират да не подаряват навръх тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР