Още преди да се установят официално зад океана, принц Хари

...
Още преди да се установят официално зад океана, принц Хари
Коментари Харесай

Отказът, който Хари и Меган получиха от семейство Байдън

Още преди да се открият публично зад океана, принц Хари и Меган Маркъл съумяха да провокират гнева на доста американци. Тогавашният президент Доналд Тръмп побърза да успокои всички и съобщи изрично, че няма да заплаща защитата на отцепниците от кралския двор. А, става известно, и актуалният държавен глава май не ги харесва много-много.
 Принц Хари, Меган Маркъл и изказванията, че двойката е разграничена
Разделени ли са Хари и Меган

Двойката е изправена пред компликации

Според информация от източници на Daily Mail, някогашните херцог и херцогиня на Съсекс са получили един отвод от Джо и Джил Байдън, който е сладкодумен за отношението на Първото семейство към тях, както и за това на чия страна е. 

Последно видяхме принц Хари и Меган Маркъл дружно на Острова на погребението на кралица Елизабет Втора на 19 септември 2022 година На него участваха и президентът и Първата дама на Съединени американски щати. И двете двойки отпътуваха незабавно по-късно назад към Америка, само че не дружно.
 Снимка 627014

Оказва се, че Хари и Меган са отправили запитване към семейство Байдън дали може да се върнат дружно с тях с държавния аероплан. Според Белия дом, сходен жест би провокирал " неспокойствие ". Затова и молбата им не е била утвърдена и им се е наложило да се качат на постоянен пътнически полет. 

Първото семейство на Съединени американски щати може да предложения който желае на борда на държавния аероплан. Но една значима подробност е кой заплаща разноските. Ако децата им се качат с тях, те ще би трябвало да платят за тях. Ако пътуват дружно с публицисти, медиите, в които работят, покриват разноските. Но даже и и Меган да са предложили да си платят, за тях въпросът е освен финансов, само че и кардинален.
 Снимка 627013

Месец по-рано пък принц Хари изпратил покана на Джил Байдън да участва на проведените от него Invictus Games, само че и тя е била дискретно отклонена. А повода е, че английското кралско семейство евентуално ще се обиди, в случай че види американската Първа дама да поддържа отделилия се принц.
 Принц Хари и кандидатстването за американска виза - излъгал ли е за използването на опиати
Излъгал ли е принц Хари американските управляващи

Нова вълна от неодобрение против него

Очевидно е, че някогашната кралска двойка прави по всякакъв начин опити да си завоюва утвърждението на семейство Байдън. Още по-очевидно е обаче, че проектите им няма да се осъществят. Защото Хари и Меган в този момент нямат въздействие и са просто една звездна двойка и напълно в реда на нещата Белият дом не би рискувал положителния звук с Бъкингамския замък поради тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР