Още преди да изтече първата половина на 2019 година, OUKITEL

...
Още преди да изтече първата половина на 2019 година, OUKITEL
Коментари Харесай

Изтичане на данни за OUKITEL Y4800: 48 МР основна камера и SoC Helio P60

Още преди да изтече първата половина на 2019 година, OUKITEL ще ни изненада с още една серия смарт телефони, включваща нови висококачествени мобилни устройства. Новата серия носи името Young и ще предложи съвременен и моден дизайн, както и по-ниска консумация. За да можете да си визиите какви ще бъдат смарт телефоните от тази серия, дано разгледаме първия телефон от тази серия: OUKITEL Y4800 . Една от най-характерните особености на OUKITEL Y4800 е камерата с резолюция 48 МР и доста положителния хардуер.



Преди излизането на първия смарт телефон от серията Young, компанията OUKITEL постави огромни старания, с цел да изследва търсенето и да сътвори смарт телефон, който би се харесал на младежите. OUKITEL Y4800 е съгласуван с настояванията и рекомендациите на потребителите както във връзка с дизайна, по този начин и в конфигурациите. Според OUKITEL, телефонът OUKITEL Y4800 ще има двойна съществена камера с резолюция 48+5 МР, сложена в горния ляв ъгъл на задния панел, подкрепена от мощни логаритми с детайли на изкуствен интелект. Използваната 48 МР камера предлага освен повече пиксели, само че е и съвършена за професионално правене на снимки. Предната камера на OUKITEL Y4800 е с резолюция 16 МР и широкоъгълна оптика.



И още, Y4800 ще употребява системата върху чипа MediaTek Helio P60. Налични са 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, като този хардуер обезпечава равномерен геймплей даже и при най-тежките игри. Y4800 ще има 6,3-инчов LTPS екран с FHD+ резолюция с дребен отвор в екрана за предната камера. Ще се употребява операционната система Android 9 Pie.

Със своя 6,3-инчов FHD+ огромен екран, бързия чип MediaTek Helio P60, 6 GB RAM и 128 GB ROM, новият OUKITEL Y4800 се чака да стане огромен шлагер на пазара. OUKITEL има намерение да предложи шокиращо налична цена за новия смарт телефон. А на вас харесва ли ви OUKITEL Y4800? Колко мислите, че ще коства с тези механически характерности? Колко считате, че ще желае OUKITEL за новия Y4800. Кликнете тук, с цел да се присъедините към полемиката.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР