Още преди да е видяла на живо хонорара от Биг

...
Още преди да е видяла на живо хонорара от Биг
Коментари Харесай

Новата Благовица с огромен кредит: Издухала 100 бона за ремонт, дала 12 0000 само за полилей

Още преди да е видяла онлайн хонорара от „ Биг Брадър ”, Русата Златка е съумяла да го похарчи в задатък за първокласен ремонт на новото си жилище в софийското село Иваняне, научи HotArena. Майсторите към този момент работят там и единствено попилеят, който са инсталирали преди дни, коства 12 000 лв.. 

Злати и гаджето ѝ Благой Георгиев сега живеят в жилището на русокоската в софийския квартал „ Манастирски ливади ”. След излизането си от Брадъра обаче считали да се нанесат в новия селски дом на изкусителката. Той бил доста по-голям и също така разполагал с частен двор и плувен басейн. Докато влюбените са в къщата на Големия брат, в бъдещото им фамилно гнездо течели усилени поправки. Злати била теглила голям заем единствено за обзавеждане, надявайки се да го погаси предварително, когато вземе парите от риалитито. Както „ Уикенд ” писа, двамата с Благо се договорили да приберат 300 000 лв. от шоуто. Над 100 бона от тях щели да отидат за ремонт, обзавеждане и аксесоари в дома.

Златка била поръчала всичко от чужбина. Попилеят за дневната ѝ да вземем за пример пътувал от Германия, преди да го инсталират в Иваняне. Искала френски вази от 5000 лв., сервизи за хранене, в които една паница върви по 60-70 лв., и принадлежности от сребро. Самото жилище се продавало с обзавеждане, само че защото и самата моделка към този момент се изявява като дизайнер, решила да подмени част от мебелите, с цел да се усеща нейният персонален почерк. Всичко това щяло да изяде хонорара от „ Биг Брадър ”, само че тя била сигурна, че скоро ще получи следващо предложение за присъединяване в риалити, с което ще компенсира харчовете. Както е известно, самият селски дом на русокоската от Пазарджик е бил платен отново с помощта на хонорар – от „ Като две капки вода ” напролет. Понеже парите тогава не стигнали, Райкова теглила и заем, който се надявала да изплати незабавно след Нова година. 

Междувременно Благо Джизъса още чака купувачи за къщата си в Горна баня. Той желае за нея близо 1,4 млн. лв., като я продава с цялото имущество. Очевидно си прави сметката още дълго да живее в парцела на жена си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР