Още преди 8 години публикувах материали, в които предвидих, че

...
Още преди 8 години публикувах материали, в които предвидих, че
Коментари Харесай

Даниел Проданов: Чужди фондации са овладели България

„ Още преди 8 години разгласих материали, в които предвидих, че фондация „ Америка за България “, посредством свои организации, безусловно ще се опита да овладее властта в страната. Към днешна дата Николай Денков, който беше в борда на фондация „ Заедно в час “, финансирана от фондация „ Америка за България “ с десетки милиони, към този момент е министър председател. Да не забравяме, че господин Денков беше и министър на образованието, неговата упоритост явно е била по-голяма и той съумя да стигне до най-високия пост в страната. За благополучие, тази мъка завършва скоро. Той не е единственият кадър на фондацията, който е на доста висока позиция. Ако стартира да изтъквам имена, ще отнеме много време. Например, Министерство на образованието е изцяло овладяно от тези хора все още. Сегашният министър на образованието от дълго време е кадър на „ Америка за България “. Съдебната система също е овладяна.. “

Това сподели от парламентарната естрада депутатът от „ Възраждане “ Даниел Проданов по отношение на оферти от политическата организация законопроект за регистрация на задграничните сътрудници , който пък от своя страна е рециклиран от американския законопроект, признат 1938 година Той акцентира, че в предлагания от „ Възраждане “ законопроект не се предлага възбрана на някакви организации , а в противен случай.

„ Смятаме за напълно правилно по отношение на българските жители изсветляване и заявяване намерено от кое място идват другите финансирания. Както знаем, политическа партия ГЕРБ получи доста съществено финансиране от Германия преди време, настрана бяха финансирани и от престъпните среди. За Движение за права и свободи е ясно, „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /П-ДБ/ пък се пръкна безусловно от средите на стратегии като „ Младите водачи на България “, които са типични за Американската демократическа партия. Толкова е тъпо и трагично ситуацията, че ние се надяваме републиканците да завоюват в Щатите, с цел да може малко да се отслаби хватката върху нашата страна и да успеем да водим частично самостоятелна политика. Затова и считам, че този законопроект за непознатите сътрудници е извънредно належащ и се надявам на някакъв спор, макар че знам и виждам, че просто не им стиска на ръководещите да влезнат в спор по тази тематика “, добави Проданов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР