Още преди 6 месеца се състоя официалният анонс на третата

...
Още преди 6 месеца се състоя официалният анонс на третата
Коментари Харесай

Sailfish OS получи редица нови възможности

Още преди 6 месеца се състоя формалният анонс на третата версия на Sailfish OS, която един ден може да стане съперник на Android. Днес излезе новата версия 2.2.0 на Sailfish OS, в която са осъществени доста нови благоприятни условия.
Към сегашен ден единствените смарт телефони с поддръжката на Sailfish OS са няколко модела на Sony Xperia. Но напълно скоро ще се появи съгласуемост с десетки най-различни мобилни устройства. Междувременно излезе новата версия на тази забавна операционна система. Нейните създадели смятат, че то е толкоз значимо, че му дадоха настрана име – Mouhijoki .



Sailfish OS към този момент поддържа едновременната работа с две SIM-карти и е съвместима с другите скенери за пръстови отпечатъци. Подобрена е работата с камерите – усъвършенствани са логаритмите за унищожаване на цветния звук. Автоматичното фокусиране работи десетократно по-добре. Вече се поддържа TIFF формата за изображенията.



Обновена е клавиатурата в Sailfish OS. Добавени са емоджита. Засега това е бета версия.

Обновена е работата с електронната поща. Подобрена е поддръжката на VPN и MDM, усъвършенствано е стартирането на Android приложенията в средата на Sailfish OS. След обновяването, размерът на Sailfish OS е едвам 400 MB, а обновяването ще излезе при започване на новата седмица в магазина на Jolla.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР