Още правни проблеми продължават да измъчват съдията от окръг Харис

...
Още правни проблеми продължават да измъчват съдията от окръг Харис
Коментари Харесай

Съдия от Тексас Лина Хидалго беше обвинена в престъпна жалба за злоупотреба със служебно положение ден след посещение при вицепрезидент Камала Харис

Още правни проблеми не престават да изтезават съдията от окръг Харис Лина Идалго, защото е подадена наказателна тъжба и е препратена тексаските рейнджъри за следствие единствено ден след срещата с вицепрезидента Харис.

Жалбата произтича от конференция, която Идалго организира на 10 ноември, ден откакто излязоха новините, че Тексас Рейнджърите ще изпълнят заповеди за претърсване във връзка с контракт за разпространяване на ваксина против COVID-19 на стойност 11 милиона $, който окръгът е упълномощил на мощно обвързван пълководец от демократите през 2021 година, заяви Холи Хансен от Тексас.

Коментарите на Идалго бяха направени в благосъстоятелност на окръга и излъчени онлайн в формалните сметки в обществените медии на Службата на окръжния арбитър.

По време на събитието тексасецът оповестява, че Хидалго обвини окръжния прокурор Ким Ог в приключване на новите заповеди в медиите, макар че към този момент са били оповестени към уеб страницата на регионалния служител и бяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР