Още по темата27.01.2021 / 14:50снимка БулфотоНе съм показвал среден пръст

Още по темата27.01.2021 / 14:50снимка БулфотоНе съм показвал среден пръст ...

Валери Симеонов: На протестиращите размахвах показалец

Още по темата27.01.2021 / 14:50

снимка Булфото

Не съм показвал среден пръст на протестиращите от ресторантите и заведенията в Триъгълника на властта. Това заяви пред TrafficNews Валери Симеонов. Той дори добави, че подкрепя ресторантьорите и заведенията трябва да отворят врати.

„Ако проследите моята позиция и изказвания, ще видите, че съм подкрепял този бранш и смятам, че трябва да отвори врати. Въобще не съм показвал среден пръст. Излязох на прозореца, за да видя колко души има на протеста, а отдолу имаше една група от 5-6 човека.

Не знам дали са били от този протест или са някаква външна група, внедрила се в него. Започнаха да ме обиждат.

Аз им размахах показалеца, а не средния пръст, и ги питах с какъв акъл го правят, при положение, че аз ги подкрепям. Самият аз съм потърпевш от затворените заведения, тъй като участвам в този бизнес. Това бе цялата ситуация”,каза Валери Симеонов.

Припомняме, че на трибуната на протеста председателят на Сдружението на заведенията Евгений Зумпалов заяви, че лидерът на НФСБ е отправил неприличния жест, след което ги призова да отговорят с аплодисменти на неприличния жест.

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg